Hat-Kärlek!

Måste bara till lägga att jag har upptäckt en grej om mig själv,  tidigare har jag hadt jobb jag inte trivts med, och därför varit på ganska dåligt humör i övrigt. Sen har jag ju varit mamma ledig och borta från jobb i lite mer än 1½ år, nu när jag fått jobb igen, alltså vilken skillnad! Jag mår skit bra, jag är glad på kvällarna, jag och min sambo har brottning i sängen liksom, normalt för ett par som varit tillsammans i 4 år och har 1 barn gemensamt och ett barn som ínte är gemensamt? Vi ligger och brottas, kittlas, skrattar så vi inte kan andas, försöker skratta tyst för o inte väcka lillan, snor varandras täcken som två 6 åringar som ska sova tillsammans för första gången, skit löjliga. Men det är så roligt, och sen tittar på varann och inser vilka jävla nötter vi är som har hittat varann, undra hur våra barn kommer bli..

Älskar min lilla man, vi har gått igenom mycket, och lär nog gå igenom mycket mer, men som vi fick höra från en vuxen man som bara träffat oss två gånger för ca 1 år sen "Ni är ihop tvinnade, det krävs nog mycket att få er att gå på varsit håll!"

Det är roligt att vi då utstrålar någon speciell kemi, vi hat älskar varandra, för vi är så olika på så många sätt! Men där i mot har vi lika åsikter om sånt som gäller barnen till exempel, vi har samma värderingar i barnuppfostran osv, trots då att vi vuxit upp i så totalt skillda hem!

Hat kärlek medför till oss att när vi är ovänner är vi hus i helvetes ovänner, och när vi är på det positiva älskar vi varandra mer än någonsin, och JAG  tror att det medför att vi har mer kärlek längre! Vi rensar luften, båda är så jävla ärliga med! Vi slänger skit på varandra, sen rår vi omvarandra med, vi håller varandra om ryggen, vi har en oskriven trygghet oss i mellan som ingen kan ta ifrån oss förutom vi själva!
Men där kommer ju också det in "Om vi skulle falla, så skulle vi falla väldigt hårt!"
Man hittar inte det vi har med vem som helst!


Man får ta tillvara på den kärlek man tror på, även om det kanske inte är den mest hälsosamma alltid!

Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig!


Telefonförsäljning

Min vardag just nu gå ut på att övertala alla olika människor från alla delar av landet via telefon att mina tandborstar är det bästa som finns och att dom absolut vill ha en!

Det som är spännade är att man pratar med så mycket olika människor,  allt i från gulliga tanter och gubbar, gulliga kvinnor med jätte snäll ton på rösten, små barn, eller killar som inte bryr sig, dom tar vad som helst för o få tyst på dig så dom kan fortsätta med det dom gjorde till Tjuriga tanter och bitska gubbar, arga mammor, mordiska män och extremt arga nix kunder som råkat komma med på vår lista.

Men det är roligt att prata med så många människor, man lär sig många olika gatunamn och efternamn som man inte visste fanns. Man kan få samtal till urgulliga människor som bara skrattar och är jätte glada.
Jag ringde en äldre dam som sa "Jag måste bara säga till dig, vad diplomatisk du är i ditt framförande av din produkt, du är otroligt duktig! Det är klart jag ska ha en tandborste, men jag var bara tvungen att tala om för dig hur duktig du är!" Tror du man blir glad då!? Jag lever på det fortfarande fast det var lite drygt en vecka sen nu.

Dom som är otrevliga i telefonen har jag faktiskt aldrig tyckt illa om, det är inte personligt mot mig och dom kan vara arga av så många andra anledningar än att just jag ringde. Jag säger bara "Men oj, då får jag be så hemskt mycket om ursäkt så tar jag bort dig från listan så ingen annan ringer dig! Så då får du ha en trevlig dag! Tack hej!"
Det höjer ju både deras och mitt humör, skulle jag bli arg var gång jag får ett dåligt bemötande skulle jag ju sitta o gråta när dagen är över, säg det du ska, gå vidare till nästa!

Om man är trevlig mot otrevliga människor så mår man bättre själv. Och den som var otrevlig mot en trevlig människa lär nog känna sig dum sen när han tänker på det.
Jag har märkt att det kan vara en jätte arg gubbe, sen när jag bemöter hans ilska med ett leende, ber om ursäkt och önskar en trevlig dag så brukar jag få ett glatt "Hejdå!" innan jag lägger på. Det är ganska roligt!

Nähe, nu ska jag duscha, lillan somnade för en kvart sen, mannen är o tränar.
Hoppas vi hinner kolla på en film sen och mysa lite, vi har inte orkat vara uppe till längre än 21 nån av oss, vi slockar som två ljus på kvällarna..


RSS 2.0